Hyperportrait

Potrait & Lighting Workshop
The art of Dramatic Portraiture exclusive by Yaman Ibrahim

Tempat: Le Meridien Kuala Lumpur
Tarikh: 28 Januari 2018 Ahad
Masa: 10.00 pagi sehingga 4.00 petang

Pengguna Fujifilm: RM30 /
Pengguna bukan Fujifilm RM50.

Untuk pertanyaan & pendaftaran kelas; sila email kepada hyperportrait[a]dipublication.com
Tempat hanya terhad ke 40 sahaja

Yaman Ibrahim

Yaman Ibrahim

Professional Photographer

YAMAN IBRAHIM adalah jurugambar Malaysia sepenuh masa yang berpusat di Kuala Lumpur. Pengalaman beliau sebagai seorang guru seni dan Pengurus Kanan dalam Kreatif dan Multimedia memberi beliau kebolehan untuk menghargai hal-hal yang lebih baik yang diabaikan oleh orang lain. Kepentingannya dalam fotografi telah dibentuk sejak zaman kanak-kanak dan kini telah menjadi karier sepenuh masa.

Pencapaian dan penghargaan beliau di peringkat tempatan dan di peringkat antarabangsa telah memberi inspirasi kepadanya untuk meneroka tahap baru dalam fotografi melalui percubaan untuk menghasilkan hasil fotografi yang dapat dibina yang boleh menjadi penanda aras untuk jurugambar yang sedang berkembang. Ia telah sepuluh tahun sejak dia menerima pengiktirafan pertamanya untuk hobi yang berubah menjadi profesion. Sudah pasti bahawa sebagai tahun-tahun maju, begitu juga kemampuan dan bakatnya.

Yaman sangat berminat dengan semua bentuk fotografi dari landskap, seni bina, alam semula jadi, dokumentari kepada potret.

Yaman adalah jurucakap Fujifilm X & jurucakap FUJIFILM X Malaysia.

Boleh lihat hasil karya beliau di https://500px.com/yamanibrahim